Blog

Ono što je The International za Dotu 2, to je Worlds šampionat za League of Legends
Detaljnije
Developeri su predstavili nove igre koje stižu na VR2 sledeće godine.
Detaljnije
U čak četiri GameS radnja vas ovog vikenda očekuju sjajni popusti.
Detaljnije
Preorderi za PS VR2 slušalice, igre i stanicu za punjenje PS VR2 Sense Controller stižu do kraja ovog meseca.
Detaljnije
Maštamo o GTA 6 a guramo i dalje GTA 5.
Detaljnije
Retko kada u industriji dobijemo neke baš hardkor igre za onu malu šačicu publike koja želi da se maksimalno uživi u svoj karakter i u atmosferu igre. Escape from Tarkov je jedna takva igra, možda jedna od prvih u tom novom žanru extraction looter shootera.
Detaljnije
Iako je na spisku igara koje se objavljuju u novembru par interesantnih naslova, vć sada znamo da će svu slavu i hvalu za 2022. godinu pokupiti God of War Ragnarok.
Detaljnije
Square Enix je objavio novi trejler za svoj predstojeći ekskluzivni Forspoken za PS5 konzolu koji se u potpunosti fokusira na to kako ćete se kretati otvorenim svetom Atije koristeći Frejine magične sposobnosti. Vođeni meračem izdržljivosti, možete juriti kroz vazduh, voziti magični skejtbord i bezbedno skliziti na zemlju. Igra će izaći za PS5 24. januara 2023. Na početku igre imate sposobnost Flow, koja ubrzava vaše trčanje do tačke u kojoj se osećate kao Usain Bolt u sprintu od 100 metara. Sledeća je veština Rush, koja se nadovezuje na Flow tako što vas gura napred sa injekcijom brzine, dok vam vraća izdržljivost. Sposobnost Shimmy tada koristi tlo kao odskočnu dasku, lansirajući vas napred i pokrivajući veće udaljenosti. Dovršavanje izazova vam omogućava da kupite nadogradnje za sve ove veštine.  Float and Glide omogućavaju Freji da se bezbedno vrati na tlo bez ogrebotine, a zatim se vozi magičnim načinom transporta da brže stigne do mesta. Sve ove sposobnosti se mogu koristiti i u borbi, bilo da se izvučete sa puta ili da nanesete štetu. Kako vam se dopada trejler?
Detaljnije
Odli;ne reklame ali nam se ;ini da najbolje tek dolaze.
Detaljnije
„Čestitamo @InfinityWard i @Activision na najvećem lansiranju u PlayStation Store-a IKAD za Call of Duty igru.“
Detaljnije
Ukoliko je nekome previše informacija kada zaigra Bayonetta 3, evo sažete priče sva tri dela.
Detaljnije
01.11.2022.
Tehnički gledano, prošlogodišnja FIFA 22 je vrlo verovatno najbolje dostignuće EA Sportsa kada je u pitanju ono što se događa iza kulisa igre.
Detaljnije
Kao što je slučaj u dve prethodne Bayonetta igre, igrači će moći da otključaju Jeanne u Bazonetta 3, iako će to zahtevati malo više posla.
Detaljnije
Epic Games je dodao da će igrači u bilo kom trenutku moći da otkažu svoju pretplatu. Pretpostavićemo da će moći da zadrže sve nagrade koje su osvojili za vreme pretplate.
Detaljnije
Uprkos obećavajućoj zanimljivoj mehanici i igrivosti, ovde navedene igre jednostavno nisu mogle da opravdaju ogromnu reklamu iza njih.
Detaljnije
Mnogo je zabune oko toga šta je Overwatch 2 zapravo. Je li to potpuni nastavak? Ili možda samo veće ažuriranje? Je li vredan broja dva uz naslov? Čak i nakon prikaza igre u junu u ove godine, mnogi su se pitali šta će igra zapravo biti.
Detaljnije
Još jednom, vreme je da krenete na jedinstveno putovanje kroz Francusku 14. veka prožetu kugom, dok Amicia i njen brat Hugo nastavljaju tražiti sigurno mesto od inkvizicije, kuge, pacova i svih ostalih kako bi probali da izleče Hugoovu posebnu krvnu bolest, makulu – u novom nastavku A Plague Tale: Requiem.
Detaljnije
Kažu da je teško priznati svoje greške, ali da je to uslov da se odnosi poprave. Pitanje je samo da li je Atreus nešto naučio iz Kratosovih grešaka.
Detaljnije